Dellgren Jagtskydeskole fortsætter

Dellgren Jagtskydeskole er af mange regnet for at være landets bedste facilitet til træning og optimering af de jagtrelevante skydevener med haglgeværet, og såvel Jesper Dellgren som hans team af trænere matcher disse muligheder optimalt.

En pressemeddelelse udsendt i går eftermiddags oplyser, at det er lykkedes for Dellgren Jagtskydeskole at nå til enighed med ejeren af Sophienholm Gods om at fortsætte driften af skydeskolen på de velkendte lokaliteter lige ved Brorfelde lidt uden for Holbæk.
Tidligere på året blev skydeskolen ellers sagt op, fordi området hvor der skydes til høje udfordrende lerduer skulle anvendes til råstofudvinding.
”Med stor jagtvilje fra Godsejeren og forpagteren i grusgraven kan skydeskolen nu fortsætte på et lidt mindre areal, men med en større varietet og endnu højere sværhedsgrad på lerduerne end tidligere,” forlyder det i pressemeddelelsen.
”Det er for mig og mine dygtige instruktørkolleger en stor lettelse, at vi nu kan fortsætte med vor jagtskydeskole,” forklarer Jesper Dellgren.