Articles

Ulvene i det vestjyske er grund til meget bekymring for landmænd og lokale. Det får nu miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen til at invitere berørte borgere og interessenter til et borgermøde om ulve. Pressen er velkommen.

Ved årsskiftet blev der etableret en dansk afdeling af Safari Club International.

Den nordjyske hanulv er på baggrund af DNA-spor fra en spytprøve identificeret som en unge fra Lübtheen-koblet, der holder til sydøst for Hamburg.

SKYDESKOLEN 12 – her er den fyldestgørende instruktion til den nye riffelskytte der skal godt i gang – eller til den erfarne skytte der har brug for at få fat på de basale færdigheder på ny.

I går var der første behandling i Folketinget af en ny lov, der skal gøre det lovligt at jage med falke og andre rovfugle i Danmark. Samtidig åbner den nye lov for forsøg med buejagt på då- sika- og kronvildt.

Den danske jagt har aldrig været bedre. Den baserer sig på videnskabelige fakta og bygger på principperne om bæredygtighed – og så er den i fremgang.

Leder af Steen Andersen.

Fremtidens jagttider er netop blevet offentliggjort, og rummer en række udvidelser af såvel arter som jagttider. De nye jagttider træder i kraft til næste år.

En ny milepæl er passeret på HuntersMagazine.tv som nu har 140 filmtitler på repertoiret – og der kommer to nye til hver eneste uge….

Jagtfilm der handler om al den viden jægerne kan medvirke til at fremskaffe om vildtet. Vinterhvid reportage om kolde facts.