HuntersMagazine

HuntersMagazine

Danmarks første jagtmagasin på nettet.

HuntersMagazine.com.

HuntersMagazine.com er Danmarks ældste jagtmagasin på internettet, og er et uafhængigt nyheds- og vidensmedie, der redigeres ud fra almindelige journalistiske kriterier, således at alt der vedrører jagten behandles, hvis emnet har relevans, er væsentligt eller repræsenterer en form for nyhed. Samtidig opbygges den aktuelle vidensbase til stadighed, med opslagsværker om zoologi, jagtmetoder, lovgivning, skydning, tests, jagten i andre lande og de nyeste videnskabelige opdagelser. HuntersMagazine.com publicerer artikler som produceres af den faste redaktions medlemmer, indkøbte artikler og jagtberetninger som fremsendes til redaktionen af magasinets læsere. HuntersMagazine.com er annoncefinansieret, og derfor – indtil videre – gratis at læse.

Den elektroniske fordel.

En af de helt store fordele ved at udkomme elektronisk er, at ny viden kan indarbejdes i de eksisterende artikler på et øjeblik. Derfor er det zoologiske leksikon på HuntersMagazine eksempelvis det første af sin art der kan beskrive, at der kun findes to forskellige arter af impalaer i Afrika – tidligere troede man at der var tale om tre forskellige arter.
HuntersMagazine.com udgiver desuden jagtfilm på App, og udkommer ligeledes på engelsk og tysk. HuntersMagazine.com ejes 100% af HuntersHolding Aps.
Ansvarshavende redaktør er Steen Andersen.
Skriv til redaktion@huntersmagazine.com.