Indhold om Danske artikler:

På HuntersMagazine.tv har vi nu passeret 180 forskellige filmtitler. Den nyeste handler om forlægning af havfugle.

Så er den danske jagtsæson netop gået ind, og for første gang i en halv menneskealder er der atter mulighed for at gå på jagt i Danmark i skjorteærmer….

Det skal ikke være tilladt at bruge pesticider, når private får støtte til at rejse ny skov, mener miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen.

To danske forskere efterlyser større politisk ansvarlighed, bedre erstatninger, ordentlige ulvehegn og satellitsporinger af de danske ulve.

Det bliver nu lettere at få tilladelse til at skyde problemulve, siger miljøminister Jakob Ellemann-Jensen.

Bukkejagten er netop gået ind i Letland, og HuntersMagazine er på jagt efter de smukke bukke og indholdet til en ny film om denne intense jagtform.

Butikskæden Land & Fritid opstiller som de første i Danmark returcontainere til brugte patronhylstre i sine 41 butikker i Danmark.Samtidig donerer kæden 10 øre pr. solgt haglpatron til Jægernes Naturfond.

En ung hunulv er blevet skudt på en mark af en forbikørende mand i en bil. Politiet har i den forbindelse anholdt en 66-årig mand.

61 spor af ulv eller formodet ulv blev der registreret i de to sidste måneder af 2017.

Med revolver og mistnet. Tag med på jagtekspedition efter fuglevildt i verdens største nationalpark, hvor isbjørnene og frosten hersker, og hvor alting er uforudsigeligt. Se filmen på HuntersMagazine.tv

Fødevarestyrelsen finder flere fugle med influenza. Særligt i Nordvestjylland og på Sydvestsjælland er fugle bukket under for den højpatogene fugleinfluenza H5N6.

To måneder om året er der harejagt på Færøerne. Den nyeste vildtudbyttestatistik er netop udkommet.

 

Danmarks Naturfredningsforening har denne weekend fået ny præsident. Efter kampvalg afløser den 39-årige Maria Reumert Gjerding nu Ella Maria Bisschop-Larsen, der har siddet på posten siden 2006.

Weekendens jagtmesse i Odense satte publikumsrekord, og forventningerne til den næste messe om to år er allerede på vej op.

Der er fundet fugleinfluenza i yderligere fire havørne.

Dagens pressemeddelelse fra Miljø- og fødevareministeriet har skabt forvirring på de sociale medier. Her er alt hvad du skal vide om regulering af vildsvin i Danmark.

En af de mange nye jagtfilm på HuntersMagazine.tv handler om den intense og dybt spændende drivjagt man kan opleve forskellige steder i Polen.

Fremover udstedes der en generel tilladelse til at skyde vildsvin om natten i Danmark. Det sker som led i at forhindre, at afrikansk svinepest spreder sig til Danmark.

I den kommende weekend er der jagtmesse i Odense, og blandt de mere prominente gæster er justitsminister Søren Pape Poulsen, der skal medvirke i en paneldebat om jagt og jægere.